Opdrachtgever

Wij zijn een specialistisch intermediair op het gebied van zorg

Ons team van medewerkers bestaat uit Verzorgende C, Verzorgende Niveau 3 (IG), Verpleegkundige niveau 4 en 5, Helpende +, en vakantiekrachten.

Care Division bied u ondersteuning bij het vinden van (tijdelijk) gekwalificeerd personeel voor o.a. de thuiszorg, woonzorgcentra, zorghotels, hospice en gehandicaptenzorg.

Denk hierbij aan een tekort in de formatie door bijvoorbeeld vakanties, langdurige zieke, het opzetten van nieuwe teams en zwangerschapsvervanging.

Care Division neemt u een hoop werk als werkgever uit handen: werving, selectie, salaris, loonstroken, jaaropgave, vakantiegeld, scholing en begeleiding. Uw personele last wordt hierdoor aanzienlijk beperkt.

Via het Flexonline registratiesysteem kunt u de gewerkte uren accorderen en de administratie van uw (tijdelijke) medewerkers bij houden. Wij nemen uw aanvragen direct in behandeling en gaan voor u opzoek naar de juiste medewerker.

Voor Adhoc aanvragen kunt u uiteraard ook bij ons terecht; binnen één uur koppelen wij de aanvraag bij u terug.

Onze medewerkers voldoen aan alle functie-eisen en hebben relevante werkervaring. Door regelmatig scholen en trainen wordt de kwaliteit van onze medewerkers gewaarborgd en blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de zorg.

Onze kracht? Wij komen zelf uit de zorg en weten werk en zorg bij elkaar te brengen.

Interesse gewekt, neem dan contact met ons op; info@caredivision.nl